BESUSHI POKEBOWL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 281 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij BeSushi Pokebowl. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 20:28 Super lekkere sushi zoals elke keer!
23 feb 2024 om 6:40 Heel goede bediening, heel vriendelijk, altijd super lekker , behalve gisteren de rijst met scampi’s was overdreven look en dat was niet eetbaar spijtig genoeg maar ga zeker nog terug voor sushi en poke bowl
20 feb 2024 om 15:52 De bestelling is 5minuten te laat aangekomen. We werden hiervan niet verwittigd. Via de app stond enkel dat de bestelling onderweg was. En dit gedurende 55min.. we blijven de poke bowls zalm en kip super lekker vinden. Grote porties, verse producten
12 feb 2024 om 11:41 Heel lekkere sushi.
7 feb 2024 om 21:51 Om 19u besteld levering pas om 21.44 u ontvangen . Als je belt ook niemand bereikbaar. Zeer spijtig . Er kan altijd iets gebeuren of tussenkomen maar kwa klantenservice vind ik het zeer ondermaats. Van het eten kan ik niets slechts zeggen. Heel spij
7 feb 2024 om 16:37 Tijd was exact op tijd - 10/10 Prijzig voor hoeveel het was, maar alles is duur, een minpuntje was wel 1 paar stokjes voor 6 pokebowls en twee andere gerechten, dus 1 paar stokjes voor 8 gerechten was slecht ingeschat en wat spijtig.
3 feb 2024 om 21:26 Alles leek in orde en lekker, tot de dag erna. De sushi lag al snel op mijn maag en vandaag kwam alles er terug uit. Hier bestellen we dus niet meer. De poke bowl met kip was wel oké (partner is niet ziek geworden). Hopelijk was dit een uitzondering.
26 jan 2024 om 22:28 18u50 besteld, bezorging pas 2u later… dit vanwege enorme drukte werd er gezegd maar 2u was toch wel extreem.
4 jan 2024 om 0:07 Vandaag sushi & poké bowls besteld. Poké bowls zijn altijd superlekker. Jammer dat je die niet zelf kan samenstellen. In/out maki met kip was heel droog. Ook die met scampi was droog. Pikante zalm was zacht, maar niet pikant.
2 jan 2024 om 2:00 Super lekkere sushi en ebi tempura! Niet alleen de pokebowls zijn hier lekker, maar ook de sushi en de voorgerechtjes. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Bezorgtijd was zoals aangegeven.
22 dec 2023 om 21:29 Lekker en vers
10 dec 2023 om 9:49 Altijd lekker en prima verzorgd!